top of page
Caută

Întrebări frecvente despre aplicația VoxaÎntrebări generale


Care sunt cerințele pentru sistemul de operare pentru ca aplicația Voxa să poată fi instalată?


Cerințele pentru sistemul de operare sunt minim Android 8 sau mai recent, iOS 13.0 sau mai recent.E-book-urile și audiobook-urile pot fi accesate și din browser?


Titlurile Voxa pot fi accesate atât din browserul web cât și din aplicație (iOS / Android).

În plus, aplicația funcționează și laptopurile Apple cu procesor M1, chiar dacă deocamdată nu este suportată oficial pe aceste dispozitive.E-book-urile pot fi citite si pe eReader (ex: Kindle, Kobo etc.)?


Din păcate suportăm citirea e-book-urilor doar în cadrul aplicației Voxa (iOS / Android).Se poate citi / asculta în aplicație un titlu achiziționat de pe o altă platformă?


Din păcate suportăm doar citirea / ascultarea titlurilor disponibile în platforma Voxa.Pot descărca un e-book / audiobook pentru a-l putea asculta offline?


Descărcarea de conținut este disponibilă din aplicație pe dispozitive Android (unde va fi salvată timp de 7 zile), dar și pe dispozitive iOS (unde va fi salvată 30 zile).Dacă plec în străinătate mai am acces la conținutul Voxa?


Sigur că da, conținutul disponibil în platforma Voxa poate fi accesat de oriunde din lume.Pot achizitiona un abonament family?


Abonamentele family nu sunt încă disponibile, dar vor fi adăugate in viitorul apropiat.Cum pot face plata abonamentului?


Pentru plata abonamentului se poate folosi orice card bancar, inclusiv Carduri Culturale si Carduri Cadou emise de Sodexo, Up Romania si Edenred.Care este numărul maxim de dispozitive pe care poate fi folosit un cont Voxa?


Un cont Voxa poate fi folosit de o singură persoană, pe maxim 3 dispozitive.Am un abonament activ, cum îl anulez?


Ne pare rău că ai ales să renunți la abonament. Pentru anulare trebuie doar să accesezi Profil - Contul meu - Anulează abonamentul (de pe același tip de dispozitiv pe care a fost activat: Web, Android sau iOS).Ce se întâmplă dacă anulez abonamentul în timpul perioadei de probă?


După anularea abonamentului, vei mai avea încă acces la întreaga experiență Voxa până la terminarea perioadei pentru care ai plătit. Abonamentul poate fi apoi reactivat oricând, însă nu vei mai acces la o nouă perioadă de probă. 

Programul ,,Recomandă unui prieten"


Ce este programul ,,Recomandă unui prieten”?


Programul “Recomanda unui prieten” are scopul de a oferi oricărui utilizator care are un cont activ Voxa ocazia de a invita prietenii să devină și ei utilizatori Voxa. În cadrul programului te recompensăm cu o lună gratuită pentru fiecare persoană care își activează un abonament datorită recomandării tale.


Cine este eligibil pentru program?

Toți utilizatorii care au cont activ Voxa sunt eligibili pentru program.


Care sunt beneficiile?

Utilizatorii primesc un cupon de reducere cu o lună gratuită, aferent fiecarui prieten invitat care îți activează un abonament Voxa. Poți utiliza cuponul de reducere atunci când dorești, acesta având un termen de valabilitate nedefinit. Cupoanele tale se pot cumula cu alte oferte.*


*Excepție fac abonamentele activate prin Apple Pay. Acestea pot beneficia de un singur cupon de reducere aplicat. Această limitare este una independentă de regulamentul intern Voxa și este generată exclusiv de platforma Apple.


Cum se activează programul?

  1. Intră in Profilul meu si copiază link-ul de recomandare

  2. Trimite link-ul tuturor prietenilor tăi interesați de Voxa

  3. Atunci când un abonament va fi activat datorită link-ului trimis de tine, tu vei putea beneficia de cuponul de reducere cu o lună gratuită.

  4. În Profilul meu - Cupoane de reducere - poți verifica stadiul și aplica cupoanele tale.

 

Activare vouchere


Un voucher poate fi activat doar pe un cont Voxa creat cu adresa de e-mail pe care s-a emis voucherul?


Nu, voucherul poate fi activat pe orice cont Voxa, indiferent de adresa de e-mail pe care ai primit mesajul respectiv.Am deja un abonament Voxa și am primit un voucher, îl pot activa pe contul curent?


Sigur. După activarea voucherului vei fi scutit(ă) de plata abonamentului pe perioada de timp aferenta voucherului - apoi accesul nelimitat va continua, la prețul de 48 RON / lună.

În cazul în care abonamentul tău era anulat, el se va activa automat.


Dacă însă abonamentul tău a fost activat prin Apple (iTunes), va fi nevoie să îl anulezi și să aștepți să expire înainte de a putea activa voucherul.Am activat deja un voucher Voxa, mai pot activa unul?


Sigur, dar doar după ce primul voucher a fost consumat.Nu am avut până acum abonament Voxa și am activat un voucher, ce se întâmplă după terminarea perioadei de acces gratuit?


Dacă ești nou(ă) pe platforma Voxa sau dacă nu ai avut încă un abonament activ, după consumarea voucherului accesul nelimitat se va întrerupe. Va fi nevoie de activarea abonamentului pentru a avea din nou acces nelimitat. Alternativ, oricând în timpul perioadei de gratuitate poți adăuga o modalitate de plată în Contul meu - și astfel accesul nelimitat va continua și după consumarea voucherului, la prețul de 48 RON / lună.Ce termen de valabilitate are un voucher?


Voucherele Voxa au termen de valabilitate nelimitat. 


Aplicare coduri de reducere


Am primit un cod de reducere, cum îl pot folosi?


Pentru a folosi codul de reducere, este necesar să te loghezi în contul tău Voxa (sau să îți creezi un cont dacă nu ai deja unul) și apoi să activezi abonamentul; apoi în pagina de plată, alege Adăugare cod:


  • Adăugare cod de reducere pe mobil (web):  • Adăugare cod de reducere pe desktop (web):
IMPORTANT: Codurile de reducere pot fi aplicate doar pe web sau din aplicația Android - ele nu pot fi aplicate din aplicația instalata pe dispozitivele Apple. În plus, ele nu pot fi aplicate unui abonament făcut prin Apple (iTunes).


Ca și voucherele, codurile de reducere pot fi aplicate pe orice cont Voxa, indiferent de adresa de e-mail pe care ai primit mesajul respectiv.


În cazul în care ai deja un abonament activ Voxa și vrei să aplici codul de reducere pe acel abonament, te rugăm să ne contactezi. 

Comments


bottom of page